facebook tracking

MOHV LIKE A BOSS

Praktiken för dig som vill bli chef.

Drömmer du om att starta ett eget mäklarkontor?

Praktikupplägget MOHV LIKE A BOSS är till för dig som vill få insyn i och testa på hur det är att vara franchisetagare på ett MOHV-kontor. Du kickstartar din mäklarkarriär genom en 10-veckors praktik på ett av våra kontor, från norr till söder. 

När du sen är registrerad mäklare börjar du som mäklare på MOHV för att därefter ha möjligheten att starta upp ditt helt egna kontor. Hur nice låter inte det?

Förutom att praktiken innefattar allt enligt FMIs krav, så ingår även BOSS-moment som:

  • Hålla i månadsmöten på kontoret
  • Presentera månadsresultat för MOHVs huvudkontor
  • Ansvara för marknadsföringsaktiviteter 
  • Anordna trivselaktiviteter för kontorets mäklare

MOHV erbjuder varje år 7 unika BOSS-praktikplatser på utvalda MOHV-kontor runt om i Sverige. Anmäl ditt intresse redan idag för att se om just du platsar!

Connecta med oss

MÖJLIGHETER

... OCH FÖRVÄNTNINGAR!

Vad du kan uppnå och karriärmöjligheter

Under din BOSS-praktik kommer du genomgå ett antal värdefulla moment som kommer kickstarta din mäklarkarriär. Du bygger en stabil grund som ger dig möjlighet att i framtiden kunna starta upp ditt alldeles egna MOHV-kontor.

Efter avslutad BOSS-praktik kommer du diplomeras och hyllas under en diplomeringsceremoni på vår årliga MOHV Awards där alla MOHVers samlas för att fira framgångar. 

Vid anställning ingår givetvis mobil, laptop och en garanterad uppstartslön, samt en ingångslön på 29%.

Vi på MOHV tror på personlig utveckling och har en väl genomtänkt och utarbetad karriärstege som du kan följa för att ta dig framåt i mäklarkarriären. 

182720

Att vara mäklare och att driva kontor innebär mycket mer än vad vi studenter lär oss i skolan. Under min praktik har min syn på vad en franchisetagare gör förändrats och jag är så taggad på att börja mäkla och att i framtiden starta eget kontor.

Melissa Vlasic Tidigare BOSS-praktikant på MOHV Solna

Vad vi förväntar oss av dig

Mäklaryrket ställer krav på hög kompetens inom flera områden som exempelvis juridik, ekonomi och framförallt försäljning. Du behöver ha en stor portion engagemang och ett starkt eget driv för att nå dina mål. Det är rent krasst ett säljyrke i grund och botten och det är inte alla som klarar av att jobba som mäklare.

Om du känner att du klarar av ovan och är motiverad person så tror vi att du kommer att ta dig långt i karriären hos oss på MOHV.

Connecta med oss
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor