facebook tracking
MOHVs

Partner

Connect
3009968

MOHV Partner 75 är ett branschunikt koncept som är anpassat för etablerade mäklare med ett entreprenörsdriv och som vill ta nästa stora steg i karriären. 

MOHV Partner 75 innebär att du som är en etablerad mäklare tillhör ett lokalt MOHV-kontor men mäklar via ditt egna aktiebolag. I ditt aktiebolag landar 75% av din omsättning vilket skapar möjligheter för dig att i större utsträckning kunna styra din egen lön och bygga kapital. En del av det unika i vårt upplägg, som gör det skattemässigt och juridiskt korrekt, är att du fakturerar dina kunder via ditt egna aktiebolag. På så sätt säkerställer vi att det inte finns någon risk att du anses ha en s.k. ”förtäckt anställning” med de medföljande skattekonsekvenser som det kan innebära. 

Dessutom får du hjälp med all administration och ekonomihantering, så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att driva bolag.

 

Martina Albertsson är en av våra partners på MOHV och ser flera fördelar med det.

”Som partner på MOHV finns flera ekonomiska fördelar eftersom att jag kan planera min skatt och ha en jämn lön som jag själv väljer när jag vill ta ut. Vill man på sikt starta eget kontor kan man buffra pengar, vilket såklart är en fördel om man har de tankarna.”

Martina Albertsson, registrerad fastighetsmäklare och partner i MOHV Malmö.

 

Låter det här intressant? 

Klicka på "Connect" så hör vi av oss och kan berätta mer om vårt partnerupplägg! 

Nedan ser du ett gäng av våra partners på MOHV. Välkommen att joina du också!

Arbetsplats och kultur

Vi har skapat en plattform där talanger vi handplockar kan utvecklas tillsammans med verksamheten. Vips händer en massa bra saker. Ambitiösa medarbetare ställer nämligen krav på sig själva, varandra och företaget. Det är när bra folk får frihet och eget ansvar som nya möjligheter öppnas och vi får en kultur av ständig förbättring.

Jobbar du redan på MOHV?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mohv.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor