facebook tracking
MOHVs

MOHV Studentambassadör

Connect

Vill du komma till en arbetsplats där du är i fokus?

Som Sveriges minsta rikstäckande kedja och uppstickare i branschen har vi som mål att våra studentambassadörer ska få de i särklass bästa förutsättningarna till en grym start i mäklarkarriären.

För oss är du en extremt viktig representant för MOHV och under din studietid får du chansen att skapa kontakter i branschen som ger dig ett stort försprång när du är färdig med dina studier. Naturligtvis garanterar vi dig en praktikplats på den ort du önskar och där vi finns representerade.

För alla våra praktikplatser har vi en noga sammansatt plan som utan att skryta är den bästa i branschen. Du får på riktigt lära dig hur allt fungerar med allt från att ha rätt mindset, skapa kundbesök, genomföra dem, genomföra försäljningar, tillträden och våra unika I love you calls. Skulle du vilja provjobba och praktisera på flera av våra kontor är det absolut inget problem.

Som ambassadör kommer du även vara med och styra upp event på din högskola/universitet samt ta del av evenemang anordnade av MOHV. Du är experten på vad som efterfrågas och sker på din skola och vi på vår sida ett kreativt, nytänkande sätt att möta dessa behov. 

För att passa in på MOHV och i rollen som ambassadör behöver du vara en inspirerande initiativtagare som vågar tänka nytt och som njuter av en fartfyllt och rolig resa tillsammans med oss.

Som studentambassadör på MOHV får du:
• Ambassadörskit med personliga visitkort och utvalda profilprodukter.
• Garanterad praktikplats på önskad ort där vi finns representerade.
• Ambassadörsträff 
• Möjlighet att få följa med på vår sommarfest och awards varje år.
• Delta i utbildningar, after works och lokala trevligheter.

Kontakta annica.orling@mohv.se om du vill veta mer eller fyll i formuläret som du når via den lila knappen nedan.

Jag vill veta mer!

Jobbar du redan på MOHV?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mohv.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor