facebook tracking
Våra tjänster

MOHV Partner

Connect
Behåll 75% av din omsättning!

MOHV Partner 75 är ett branschunikt koncept som är anpassat för etablerade mäklare med ett entreprenörsdriv och som vill ta nästa stora steg i karriären. 

MOHV Partner 75 innebär att du som är en etablerad mäklare tillhör ett lokalt MOHV-kontor men mäklar via ditt egna aktiebolag. I ditt aktiebolag landar 75% av din omsättning vilket skapar möjligheter för dig att i större utsträckning kunna styra din egen lön och bygga kapital. En del av det unika i vårt upplägg, som gör det skattemässigt och juridiskt korrekt, är att du fakturerar dina kunder via ditt egna aktiebolag. På så sätt säkerställer vi att det inte finns någon risk att du anses ha en s.k. ”förtäckt anställning” med de medföljande skattekonsekvenser som det kan innebära. 

Dessutom får du hjälp med all administration och ekonomihantering, så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att driva bolag.

 

MOHV Partner 40 är ett ytterligare partnerupplägg som vi på MOHV erbjuder och som är fördelaktigt för dig som etablerad mäklare. I detta upplägg landar 40% av din omsättning i ditt aktiebolag. Dessa 40% behöver endast täcka några få kostnader, så som din lön till exempel. Precis som i Partner75 får du hjälp med all administration och ekonomihantering samt att upplägget givetvis också är skattemässigt och juridiskt korrekt.

 

Martina Albertsson är en av våra partners på MOHV och ser flera fördelar med det.

”Som partner på MOHV finns flera ekonomiska fördelar eftersom att jag kan planera min skatt och ha en jämn lön som jag själv väljer när jag vill ta ut. Vill man på sikt starta eget kontor kan man buffra pengar, vilket såklart är en fördel om man har de tankarna.”

Martina Albertsson, registrerad fastighetsmäklare och partner i MOHV Malmö.

 

Låter det här intressant? 

Klicka på "Connect" (givetvis anonymt), så hör vi av oss och kan berätta mer om våra partnerupplägg! 

Nedan ser du ett gäng av våra partners på MOHV. Välkommen att joina du också!

Arbetsplats och kultur

Företagskulturen hos oss bygger på öppenhet, prestigelöshet och kreativitet. Vi sätter personlig utveckling högt, och vi ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

 

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Jobbar du redan på MOHV?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mohv.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor