facebook tracking
MOHVs

Franchisetagare

Connect

På MOHV erbjuder vi ett nyckelfärdigt franchisekoncept. Det är precis lika bra som det låter. Vi hjälper er med allt som gör att man kan komma igång enkelt, snabbt och framgångsrikt. Konceptet riktar sig till entreprenöriella mäklare som vill ta nästa steg i karriären och starta ett eget mäklarkontor. Att driva kontor med MOHV innebär både frihet och möjligheter, så våga satsa och ta klivet att starta kontor!  

I vårt franchiseupplägg är man två eller flera mäklare som tillsammans startar och driver kontoret. Man behöver inte ha någon erfarenhet av att vara företagare. MOHV hjälper till med hela bolagsuppstarten, ekonomin och kunskapen kring hur man snabbast kommer igång och blir lönsamma.

En del av det unika i MOHVs franchisekoncept är att vi kan erbjuda ett generöst upplägg för såväl franchisetagare som anställda mäklare och samtidigt ha minst lika bra lönsamhet som andra mäklarföretag. Detta är tack vare vår Mäklarsupport som på ett supereffektivt sätt och med stordriftsfördelar sköter administration och ekonomi åt samtliga MOHV-bolag.

Är du nyfiken på att starta MOHV-kontor i din stad? Kontakta annica.orling@mohv.se eller klicka på "Connect" (givetvis anonymt), så hör vi av oss!


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Vi uppskattar en mångfacetterad arbetsplats, där individer med olika bakgrund och fokus kan göra ett bra jobb tillsammans. Vi är selektiva med vilka vi bjuder in. Det måste vi vara då målet är att bygga en riktigt bra företagskultur. MOHVs värderingar visar sig i dem vi rekryterar och i de egenskaper vi letar efter hos en medarbetare. Jobbar du redan på MOHV?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mohv.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor