facebook tracking
MOHVs

Fastighetsmäklare

Connect

Generösa villkor från dag ett!

Som mäklare hos oss får du provision på 30% från första kronan. Dessutom erbjuds alla våra mäklare samma provision, oavsett om du har mäklat i ett år eller tio, omsätter en miljon eller fem miljoner per år. Du är fri att ta uppföljningsaffärer över hela landet, vilket innebär att du inte är bunden att sälja inom ett specifikt geografiskt område.

Vi vet att detta är ovanligt generöst, framförallt för den som är ung i yrket, men vettiga villkor innebär välmående medarbetare. För oss betyder det allt. Vi anser att du skall lyfta en ersättning i linje med det du puttar in. Dessutom kommer det löna sig. När du tjänar bra så tjänar vi/alla bra. Win-Win!

Om du redan idag är en etablerad mäklare kan det vara intressant för dig att veta mer om MOHV Partner75 där du behåller 75% av din om sättning läs mer om det här ››

 

Arbetsplats och kultur

Vi uppskattar en mångfacetterad arbetsplats, där individer med olika bakgrund och fokus kan göra ett bra jobb tillsammans. Vi är selektiva med vilka vi bjuder in. Det måste vi vara då målet är att bygga en riktigt bra företagskultur. MOHVs värderingar visar sig i dem vi rekryterar och i de egenskaper vi letar efter hos en medarbetare. Jobbar du redan på MOHV?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mohv.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor